×
Home
Fakulty a součásti
Přihlásit
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulty a institut
Provozně ekonomická fakulta
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Technická fakulta
Fakulta životního prostředí
Fakulta lesnická a dřevařská
Fakulta tropického zemědělství
Institut vzdělávání a poradenství
Ostatní součásti
Studijní a informační centrum
Katedra tělesné výchovy
Odbor informačních a komunikačních technologií
Koleje a menza
Školní zemědělský podnik v Lánech
Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy
Vinařské středisko Mělník-Chloumek
Fakulty a informace
Fakulty >
Provozně ekonomická fakulta
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Technická fakulta
Fakulta životního prostředí
Fakulta lesnická a dřevařská
Fakulta tropického zemědělství
Institut vzdělávání a poradenství
Ostatní součásti >
Studijní a informační centrum
Katedra tělesné výchovy
Odbor informačních a komunikačních technologií
Koleje a menza
Školní zemědělský podnik v Lánech
Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy
Vinařské středisko Mělník-Chloumek
Menu
Úvod
Pedagogická činnost
Publikace
Granty
Odkazy
Materiály k výuce
Inovace diagnostiky výživného stavu stavu plodin fosforem a sírou - certifikovaná metodika
Ing. Ondřej Sedlář, Ph.D.
Úvod
Pedagogická činnost
Publikace
Granty
Odkazy
Materiály k výuce
Inovace diagnostiky výživného stavu stavu plodin fosforem a sírou - certifikovaná metodika
Materiály k výuce
Stanovení půdní reakce, Stanovení rozpustných solí v půdě na základě elektrické vodivosti, Stanovení obsahu uhličitanů v půdě (171kB)
Stanovení přijatelných forem draslíku v půdě (161kB)
Stanovení přijatelných forem fosforu v půdě (157kB)
Kolorimetrické stanovení obsahu oxidovatelného uhlíku v půdě (206kB)
Destilační stanovení minerálního dusíku v půdě (148kB)
Stanovení obsahu hořčíku v půdě komplexometrickou titrací (153kB)
Nitráty v zelenině a ovoci (128kB)
Stanovení manganu v rostlinné biomase (153kB)
Mineralizace rostlinného materiálu - stanovení P a K v rostlinné biomase (196kB)
VÝŽIVA ROSTLIN VE VZTAHU K POTRAVINÁM - soubor protokolů (482kB)