Vzdělání:
2006–2009 Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Titul: Bc.
2009–2011 Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Titul: Ing.
2011–2016 Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Doktorský studijní program. Název disertační práce: „Antioxidační, antiproliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro“; Titul: Ph.D.
Zaměstnání:
2016 – současnost Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky. Pracovní pozice – vědecký, výzkumný a vývojový pracovník.
2015 – 2016 Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky. Pracovní pozice –technik.
Členství ve společnostech:
Společnost pro výživu
Česká mikrobiomová společnost