×
Ing. Ivo Doskočil, Ph.D.
banner

Životopis

Vzdělání:

2006–2009    Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Titul: Bc.

2009–2011    Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Titul: Ing.

2011–2016    Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů; Doktorský studijní program. Název disertační práce: „Antioxidační, antiproliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro“; Titul: Ph.D.

Zaměstnání:

2016 – současnost    Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky.  Pracovní pozice – vědecký, výzkumný a vývojový pracovník.

2015 – 2016    Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky. Pracovní pozice –technik.

Členství ve společnostech:

Společnost pro výživu

Česká mikrobiomová společnost