Tržní postavení produktů ekologického zemědělství Ing. Šánová Petra, Ph.D.; Ing. Samek Miroslav, CSc.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D., 2003
Varianta ověřování kvality masné drůbeže doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D.; Ing. Šánová Petra, Ph.D.; Ing. Samek Miroslav, CSc., 2003
Vliv kontroly kvality a bezpečnosti výroby potravin na trvale udržitelný rozvoj zemědělství v ČR Ing. Šánová Petra, Ph.D.; prof. MVDr. Červenka Jaroslav, CSc., 2001
Vliv poptávkové pružnosti na jakost masa a masných výrobků Ing. Šánová Petra, Ph.D., 2004
Vliv vstupu ČR do EU na výrobu a obchod s mlékem prof. MVDr. Červenka Jaroslav, CSc.; Ing. Šánová Petra, Ph.D., 2004
Využírí grantového návrhu ve firmách stravovacích služeb Ing. Šánová Petra, Ph.D.; Ing. Regnerová Marta, CSc.; Ing. Šálková Daniela, 2004
Význam získání značky KLASA pro malý uzenářský provoz Ing. Šánová Petra, Ph.D.; Ing. Samek Miroslav, CSc.; Ing. Doubek Vítězslav, Ph.D.; Topurko. Zdeněk; Rys Vlastimil, 2007
Zajištění bezpečnosti potravin a systému labellingu u masa Ing. Šánová Petra, Ph.D.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D., 2001
Základní aspekty jakosti a zdravotní nezávadnosti drůbežích výrobků Ing. Šánová Petra, Ph.D., 2001
Zavádění systémů zajišťování jakosti hovězího masa Ing. Šánová Petra, Ph.D.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D.; Ing. Samek Miroslav, CSc., 2003
Zavedení HACCP do prvovýroby drůbeže Ing. Šánová Petra, Ph.D.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D.; Ing. Samek Miroslav, CSc., 2003
Zkušenosti se zaváděním QMS v malých a středních potravinářských podnicích Ing. Šánová Petra, Ph.D.; Ing. Šálková Daniela, 2003
Zkušenosti se zaváděním systémů jakosti v potravinářských provozech Ing. Šánová Petra, Ph.D.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D., 2003
Zkušenosti se záváděním systémů jakosti v potravinářských provozech Ing. Šánová Petra, Ph.D.; doc. Ing. Kovářová Kateřina, Ph.D., 2003