Témata DP, BP
				
				
				
            
                    
	- 
		Diplomové práce       
		
			- 
				Identifikace jedlých hub pomocí hmotnostní spektrometrie MALDI TOF
 
			- 
				Využití MALDI-TOF pro studium bakteriálního proteomu
 
			- 
				Vliv silic a jejich složek na bakteriální společenstva
 
			- 
				Využití silic pro konzervaci ovocných šťáv
 
			- 
				Využití silic pro konzervaci zeleninových šťáv
 
			- 
				Využití spektroskopie NMR při hodnocení kvality zemědělských komodit
 
		
	 
	 
	- 
		Bakalářské práce
		
			- 
				Identifikace jedlých hub pomocí hmotnostní spektrometrie MALDI TOF
 
			- 
				Využití MALDI-TOF pro studium bakteriálního proteomu
 
			- 
				Využití silic pro konzervaci ovocných šťáv
 
			- 
				Využití silic pro konzervaci zeleninových šťáv
 
			- 
				Využití spektroskopie NMR při určování pravosti potravin