Volné a vázané formy fusariových mykotoxinů v cereáliích a produktech zpracovatelských technologií, strategie kontroly a možnosti minimalizace
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, 2008-2011
Využití jarních forem vybraných druhů pšenice v ekologickém zemědělství
Ministerstvo zemědělství ČR, 2008-2012
Využití biodiverzity zásobních proteinů pšenice s důrazem na nízkomolekulární gluteniny ve vztahu ke kvalitě produkce
Ministerstvo zemědělství ČR, 2009-2011
Specifikace procesu množení osiva jarních forem obilnin v ekologickém systému hospodaření
Ministerstvo zemědělství ČR, 2009-2013
Bezpečnost cereálních bioproduktů z pohledu výskytu alternáriových a fusariových mykotoxinů
Ministerstvo zemědělství ČR, 2011-2014
Využití systému participatory breeding ve výzkumu a šlechtění odrůd pšenice vhodných pro ekologické pěstování
Ministerstvo zemědělství ČR, 2013-2017
Vývoj perspektivních genotypů ovsa s nízkou celiakální reaktivitou a vysokou nutriční kvalitou
Ministerstvo zemědělství ČR, 2018-2022
Zlepšování vitality rostlin a podmínek pro růst v systému integrované rostlinné produkce
GA FAPPZ, 2019-2020
Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře za účelem optimalizace výživného stavu půdy, ochrany proti erozi, stabilizace výnosu a kvality produkce
Ministerstvo zemědělství ČR, 2019-2023
Intenzifikace ekologické produkce leguminóz prostřednictvím biologických prostředků s cílem zlepšení jejich zdravotního stavu
Technologická agentura ČR, 2022-2025
Bezpečné, senzoricky atraktivní tepelně zpracované potraviny z cereálií s nízkým obsahem asparaginu
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, 2023-2026