Mascellani, A. , Hoca, G., Babisz, M., Krska, P., Kloucek, P., & Havlik, J. (2021). 1H NMR chemometric models for classification of Czech wine type and variety. Food chemistry , 339, 127852.
Mascellani, A. , Natali, L., Cavallini, A., Mascagni, F., Caruso, G., Gucci, R., Havlik, J., & Bernardi, R. (2021). Moderate Salinity Stress Affects Expression of Main Sugar Metabolism and Transport Genes and Soluble Carbohydrate Content in Ripe Fig Fruits (Ficus carica L. cv. Dottato) . Plants , 10 (9), 1861.
MASCELLANI, A. – **HOCA, G. – **BABISZ, M. – **KRSKA, P. – KLOUČEK, P. – HAVLÍK, J. 1H NMR chemometric models for classification of Czech wine type and variety. Food Chemistry, 2021, roč. 339, č. mar, s. 0-0. ISSN: 0308-8146.
ŠŤASTNÝ, J. – MARŠÍK, P. – TAUCHEN, J. – BOŽIK, M. – MASCELLANI, A. – HAVLÍK, J. – **LANDA, P. – JABLONSKÝ, I. – **TREML, J. – **HERZOGOVÁ, P. – **BLEHA, R. – **SYNYTSYA, A. – KLOUČEK, P. Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Five Medicinal Mushrooms of the Genus Pleurotus. Antioxidants, 2022, roč. 11, č. 8, s. 1-16. ISSN: 2076-3921.
MASCELLANI, A. – **NATALI, L. – **CAVALLINI, A. – **MASCAGNI, F. – **CARUSO, G. – **GUCCI, R. – HAVLÍK, J. – **BERNARDI, R. Moderate salinity stress affects expression of main sugar metabolism and transport genes and soluble carbohydrate content in ripe fig fruits (Ficus carica L. cv. Dottato). Plants-BASEL, 2021, roč. 10, č. 9, s. 0-0. ISSN: 2223-7747.
MASCELLANI, A. – **LEISS, K. – **BAC-MOLENAAR, J. – **MALANIK, M. – MARŠÍK, P. – **HERNANDEZ OLESINSKI, E. – TAUCHEN, J. – KLOUČEK, P. – **ŠMEJKAL, K. – HAVLÍK, J. Polyketide Derivatives in the Resistance of Gerbera hybrida to Powdery Mildew. Frontiers in Plant Science, 2022, roč. 12, č. , s. 1-11. ISSN: 1664-462X.
KEJDOVÁ RYSOVÁ, L. – PACÁKOVÁ, Z. – **HANUŠ, O. – LEGAROVÁ, V. – HAVLÍK, J. – MASCELLANI, A. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – **NĚMEČKOVÁ, I. Detekce falšování kozího mléka mlékem kravským pomocí metody 1H NMR, Detection of adulteration of goat's milk with cow's milk by 1H NMR, , 2022, XX - Nepřiřazeno, A - Certifikovaná metodika (NmetC), 1920222-V4, Státní veterinární správa, IČO: 00018562, 6. 12. 2021, kontrola bezpečnosti potravin , C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů, Státní veterinární správa a oponenti , 26.01.2022,